15.09.2022

Tehnoloģijas ļauj medicīnai iznākt ārpus slimnīcas sienām


 
Tehnoloģijas neaizstāj ārstus, bet ļauj viņiem strādāt vēl labāk – nodrošinot ar datiem, palīdzot saskatīt kopsakarības. Jau tagad, pacientam nopietnā stāvoklī esot ceļā uz slimnīcu, ārsti ir informēti par situācijas nopietnību. Taču tālākā nākotnē tehnoloģijas šo procesu varētu ietekmēt vēl vairāk, piemēram, pacientam jau ātrās palīdzības automašīnā tiktu veikta datortomogrāfija un ārsti būtu vēl labāk sagatavojušies gaidāmajai operācijai, kas varētu notikt ātrāk – kamēr pacients ir ceļā, dati jau būtu mediķu rīcībā.

Lai runātu par tehnoloģijām medicīnā, uz sarunu aicinājām Latvijas Kardioloģijas centra vadītāju, Paula Stradiņa klīniskās Universitātes slimnīcas Invazīvās un neatliekamās kardioloģijas nodaļas vadītāju, Latvijas Universitātes medicīnas fakultātes profesoru Andreju Ērgli un medicīnas tehnoloģiju jaunuzņēmuma “Longenesis"” līdzdibinātāju Emīlu Sjundjukovu. Viņi saskata lielu potenciālu tehnoloģijās, taču vienlaikus arī uzsver cilvēcības nepieciešamību medicīnā.

Kāda ir jūsu vīzija par medicīnas nākotni? Kādu jūs to gribētu redzēt?
A. Ērglis. Es nezinu, vai tā būs tāda, kā vēlamies, bet tā noteikti mainīsies. Un mums ir jāpiemērojas un jāmainās līdzi. Neapšaubāmi – medicīnā būs daudz vairāk tehnoloģiju. Jautājums – kā šīs tehnoloģijas humanizēsim un saglabāsim cilvēcību, savstarpējo kontaktu. Es pieņemu, ka hologrammas vēl nav pavisam tuva tehnoloģija un tuvākajos simt gados pacientam arvien būs saskare ar ārstu.
Es vienmēr saku – agri vai vēlu mūs visus sačipos. Tas lielā mērā darbosies pēc kredītkartes principa – banka zina, cik parasti cilvēks tērē, un tad, kad ir kādas izmaiņas summā, nāk brīdinājums. ASV šādā līmenī jau tiek monitorēta sirds mazspēja, cukura svārstības maziem bērniem u. tml. gadījumi. Tā jau ir telemedicīna, kas Latvijā diemžēl ir pārāk maz izplatīta. Tam pietrūkst naudas, bet ir pacientu grupas, kam šādai uzraudzībai noteikti ir jābūt valsts apmaksātai, piemēram, cilvēkiem ar diabētu, jo īpaši maziem bērniem. Tāpat šāda veida monitorēšana mājās palīdzētu aritmijas pacientiem. Tas ļoti atvieglotu ģimenes ārstu dzīvi. Es ceru, ka kādreiz Latvija ies šajā virzienā. Un mums ir grupas, kas strādā ar to.
E. Sjundjukovs. Tehnoloģijas ļauj medicīnai iznākt ārpus slimnīcas sienām – dati ļauj veidot dialogu ar ārstu arī ārpus medicīnas iestādes. Dati mainīs itin visu – pacienta pieredzes ceļu, diagnostiku, sabiedrības veselību kopumā. Bieži vien cilvēki medicīnu uztver pasīvi – ejam pie ārsta tad, kad kaut kas sāp. Taču tādas tehnoloģijas kā, piemēram, valkājamās ierīces palīdz ļoti agri atklāt simptomus. Piemēram, pandēmijas laikā atklājās, ka viedpulksteņi spēj saprast, ka cilvēks ir saslimis ar Covid-19 vēl pirms cilvēks pats sajūt kādus simptomus – šādi uzreiz tiek dots signāls palikt mājās un pasargāt no saslimšanas citus. Tāpat tehnoloģijas palīdzēs uzlabot dialogu starp pacientu un veselības aprūpes speciālistu.

Profesor, jūs medicīnā jau esat ilgāku laiku. Kā tā jūsu karjeras laikā ir mainījusies?
A. Ērglis. Kad jaunie kolēģi stāsta par tehnoloģijām, man reizēm ir jocīgi to klausīties, jo jau laikā, kad es mācījos Rīgas 1. vidusskolā, mēs mācījāmies programmēt. Tāpat, kad studēju Rīgas Medicīnas institūtā, jau tad runāja par kibernētiku un telemedicīnu. Visa mana dzīve ir bijusi saistīta ar medicīnas tehnoloģijām, vienlaikus jāatzīst, ka man bija grūti pāriet no podziņtelefona uz viedtālruni.
Esmu novērojis, ka jo īpaši pēdējā desmitgadē sabiedrība ir sapratusi, cik veselība ir svarīga. Pacienti šodien ir ļoti izglītoti. Pandēmijas laikā sākām sniegt video konsultācijas – cilvēki fantastiski tika galā ar telefoniem. Taču ekrānā nevar just, vai pacients ir satraucies, ir grūtāk nodibināt kontaktu. Taču robotķirurģija, kas radīsies, lai varētu operēt kosmosā un karalaukā, vēl nav līdz mums atnākusi.
Es ceru, ka šis būs dzīves kvalitātes gadsimts. Ārstu uzdevums nav tikai paildzināt dzīvi, bet padarīt šo dzīvi maksimāli kvalitatīvu gan fiziski, gan emocionāli, gan garīgi. Un tas nav vienkāršs uzdevums. Tas ir kā “Alise brīnumzemē” – ja medicīnā gribam tikt uz priekšu, visu laiku ir jāskrien. Un tas, cik daudz gribam ieguldīt, lai varētu atļauties skriet uz priekšu, ir politisks jautājums. Mēs ejam uz priekšu, bet varam darīt to arī ātrākā tempā.
Emīls jau teica – pašreiz visiem ir viedpulksteņi, kas mēra pulsu, soļus. Jautājums ir par to, kā mēs šajā precīzijas medicīnas laikmetā izmantojam šos datus. Lielākā problēma ar datiem ir to interpretācija. Piemēram, šobrīd pastāv divas gēnu sekvenēšanas pieejas un nevienam nav īsti skaidrs, kura no tām ir pareizāka. Savukārt, runājot par mākslīgo intelektu, es īsti tam neticu. Ir svarīgi saglabāt maņas un cilvēcību.

Jūs mani mazliet pārsteidzāt. Jūs neticat mākslīgajam intelektam?
A. Ērglis. Tas ir tikai rīks, lai veiktu skaitļošanu drusku ātrāk. Mākslīgais intelekts nekādi nevar darboties bez cilvēka, īpaši medicīnā – mākslīgajam intelektam nekad nebūs galavārds lēmuma pieņemšanā. Tik nopietnu lēmumu nevar uzlikt uz tehnoloģijas pleciem. Jā, mākslīgo intelektu ir jāizmanto, tas ir fantastisks rīks, bet tā nav panaceja. Mākslīgais intelekts varētu nākt palīgā ar spēju atdalīt svarīgo no mazsvarīgā. Taču tikai ārsti ir tie, kas spēj pateikt, kas datos ir svarīgs un kas tāds nav.
E. Sjundjukovs. Mums vajadzētu mainīt terminoloģiju un teikt papildinātais intelekts. Arī mana pierakstu kladīte un pildspalva neaizvieto manas smadzenes, taču atvieglo kaudzi lietu un dod iespēju pierakstīt jaunas idejas utt. Līdzīgi ir ar mākslīgo intelektu – tas ir papildinājums, darba instruments. To var pielietot dažādos procesos. Piemēram, mana studente izstrādāja diplomdarbu sadarbībā ar Londonas Universitātes koledžas slimnīcu, kur izveidoja virtuālo balss asistentu, ko izmanto, lai uzdotu pacientam virkni jautājumu pirms vizītes. Ienākot kabinetā, ārstam jau ir skaidrība par bīstamajiem aspektiem, piemēram, pacients neiedzēra zāles trīs dienas pēc kārtas. Ārstam nav jāpeld kā Šerlokam Holmsam caur datu punktu okeānu – viņa darbs ir arī nodibināt veiksmīgu kontaktu ar pacientu, saskatīt korelācijas.
Vienlaikus mākslīgais intelekts saskaras ar plašiem juridisko jautājumu šķēršļiem. Piemēram, kā rīkoties, ja algoritms pasaka, ka cilvēks, kurš komā ir pieslēgts pie aparātiem, ir jāatvieno no tiem? Kurš būs atbildīgs par šādu lēmumu?
A. Ērglis. Ja runājam par mākslīgo intelektu, ir jautājums, kā šos lielos datus apstrādājam. Mākslīgais intelekts nevar aizvietot mūsu cilvēcisko inteliģenci. Slimnīcas vēl kādu laiku būs.

Nebūs tā, ka katram mājās būs sava laboratorija un slimnīca?
A. Ērglis. Es nezinu, vai tas ir vajadzīgs. Cilvēkam, ja vien nav kāds īpašs stāvoklis, nevajag visu laiku domāt par savu veselību – konkrētos brīžos ir jāsaprot, kas notiek, bet pārējā laikā par to nevajadzētu uztraukties. Tāpēc es uzskatu, ka arī veselības aprūpe ir jāsaņem nevis tipiskajā slimnīcas vidē, kas daudziem šķiet draudīga, bet patīkamā vidē ar dārzu un palmām. Lai pasaule ietu uz priekšu, ir jāsaglabā cilvēcība.

Kādu labumu medicīnai nesīs 5G?
E. Sjundjukovs. Jāsaprot, ka 5G ir vēl viena tehnoloģija, bet tā nebūt nav panaceja. Centrā arvien ir jābūt cilvēkam. 5G priekšrocības ir mazāka aizture, kas nozīmē, ka varēsim ātrāk pārsūtīt datus. Te ir stāsts par pilsētas infrastruktūru – 5G vidē varam daudz ātrāk pārsūtīt daudz datu, bet attālums starp bāzes stacijām ir mazāks. Citās valstīs slimnīcām ir savas 5G bāzes stacijas, kas nodrošina būtisku uzlabojumu datu pārsūtīšanā. Piemēram, kamēr pacients ceļo no vienas nodaļas uz citu slimnīcas teritoriju, dati tiek nosūtīti vienā mirklī. Ārstam nav jāiet taisīt vēl vienu kafiju, kamēr viņš gaida datus. Tas, protams, ievērojami atvieglo darbu. Tāpat 5G sniedz daudz priekšrocību arī ķirurģijā, medicīnas datu pārvaldībā.
A. Ērglis. 5G noder monitoringā, telekardioloģijā, attēlu diagnostikā, teleķirurģijā, robotizētajā medicīnā utt. 5G ir atbalstoša tehnoloģija daudzām jomām. Lielāks ātrums un precizitāte nodrošina labāku procesu. Piemēram, kamēr pacients ar trieku ceļo uz slimnīcu, ātrās palīdzības mašīnā tiek veikta datortomogrāfija. Nonākot slimnīcā, visi dati jau ir un ārsti var ātrāk sagatavoties operācijai. Ļoti daudzos gadījumos laika ietaupījums ir ļoti nozīmīgs, lai glābtu cilvēku.

Cik aktīvi medicīnā un veselībā ienāk jaunuzņēmumi?
E. Sjundjukovs. Vēl esam pašā sākuma stadijā. Un tam ir liela saistība ar to, kā vispār uztveram tehnoloģijas. Piemērs no dzīves – biju RSU studentu konferencē, kur dzirdēju piemēru, kur studenti stāstīja par pētījumu, kur viņi ievāca datus, manuāli aptaujājot pacientus, un tad pusotru mēnesi tos ievadīja datorā. Profesionāļi iztērēja tik daudz laika, lai tikai ievadītu datus, ko varēja iegūt, izveidojot vienkāršu anketu “Google Forms"” vai “Longenesis” izstrādāto pacientu iesaistes risinājumu “Engage”.
Labs piemērs jaunu tehnoloģiju izmantošanā un radīšanā ir tādas universitātes, kas ļauj satikties medicīnas un datorzinātņu studentiem un kopīgi attīstīt projektus. Kad man pašam savā bakalaura darbā vajadzēja medicīnas profesionāļu palīdzību, es beigās to ieguvu privātā klīnikā, kur savās privātās konsultācijās uzdevu mediķim mani interesējošos jautājumus. Nebija sistēmas, kas ko tādu piedāvātu mācību vidē.
A. Ērglis. Vistrakākais ir tas, ka ārsti bieži vien runā citā valodā nekā IT speciālisti. Tāpēc ir nepieciešams tāds kā tulkotājs, kas vienas puses teikto pārtulkotu otrā valodā un atpakaļ.
E. Sjundjukovs. Ir svarīgi ne vien runāt par 5G, blokķēdēm, kvantu tehnoloģijām utt., bet ir jārada ražīga vide, kur mēs sadarbojamies pacienta labā. Un to var izdarīt arī bez ļoti specifiskām tehnoloģijām, pietiek ar ikdienā izmantotiem rīkiem. Piemēram, attālinātās konsultācijas var piedāvāt arī ar tiem pašiem rīkiem, ko izmantojam saziņā ar radiniekiem. Tam nevajag dziļu programmēšanu. Ir jāsāk ar vienkāršiem piemēriem, kā pacientiem radīt vērtību un pakāpeniski veidot draudzīgu tehnoloģiju integrāciju. Un tad jau virzīsimies uz dziļāku 5G integrāciju.
 
Dalīties ar rakstu
31733
Galaxy AI ir klāt
Tagad pieejams arī Galaxy S23 sērijai, Flip5, Fold5, Tab S9, Tab S9+ un Tab S9 Ultra
Uz e-veikalu
28533
Uzsaucam planšeti!
Pieslēdz Tele2 mājas internetu un saņem planšeti 279 € vērtībā - Samsung Galaxy Tab A9+ 5G (64 GB)
21,99
€/mēn.
 
Apskatīt piedāvājumu
08.04.2024. - 13.05.2024.
23572
Ierīču iztirgošana
Īpaši izdevīgas cenas viedierīcēm un aksesuāriem
Iegādāties
31684
iPhone 12
Izcilas kvalitātes telefons par pievilcīgu cenu. Keramisks pārklājums lielākai izturībai pret triecieniem, spilgts Super Retina XDR displejs un divu lēcu kameru sistēma.
24,95
€/mēn.
27,87
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31685
iPhone 14
iPhone 14 apvieno jaunākās tehnoloģijas un elegantu dizainu. Kombinācijā ar ilgtošu akumulatora darbību un A15 Bionic procesoru tavās rokās nonāks patiešām lielisks sabiedrotais.
31,62
€/mēn.
34,95
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31686
iPhone 15 Pro Max
Maksimāli augstākā kvalitāte it visā. Pat vissīkākās nianses ir noslīpētas līdz pilnībai. Tevi pārsteigs zibenīga veiktspēja, titāna korpuss un šobrīd jaudīgākā iPhone kamera.
58,28
€/mēn.
60,37
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31687
Dāvana PAD SE 128GB
Leica objektīvi ļaus Tev uzņemt profesonālas kvalitātes attēlus un video. Papildus tam – ilgstoša akumulatora darbība, kā arī izturība pret ūdeni un putekļiem. Izvēlies un dāvanā saņem Xiaomi 128 GB planšeti.
22,87
€/mēn.
27,03
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31688
Dāvana Samsung Galaxy Watch 4
Augstas izšķirtspējas kameras, jaudīga veiktspēja un jau ierastā Samsung dizaina kvalitāte. Lai komplekts būtu pilnīgs, dāvana iegūsi Galaxy Watch 4 viedpulksteni.
29,53
€/mēn.
 
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31689
Galaxy A15 LTE
Elegants un vienkāršs budžeta klases viedtālrunis. Vienlaikus tā veiktspēja, akumulatora darbības laiks un kvalitatīvie objektīvi ļaus paveikt visu, kas ikdienā nepieciešams.
6,62
€/mēn.
8,28
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31732
50QNED753RA
Jaunākās LG tehnoloģijas būs Tavā rīcībā par pievilcīgu cenu! Izteiksmīgas krāsas īpaši lielā ekrānā izklaidei – filmām, spēlēm un video straumēšanai.
19,53
€/mēn.
21,95
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31734
Poco X6 Pro 5G + dāvana
Trīskāršā 64 MP kamera un 68 miljardi krāsu izteikti dabiskiem attēliem. Izcila veiktspēja nāk komplektā ar dāvanu – RedMi Buds 4 austiņām.
15,37
€/mēn.
 
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31735
Redmi 13C 256GB + dāvana
Elegants budžeta viedtālrunis, kura ietilpīgajā atmiņā pietiks vietas visam, kas dzīvē nepieciešams. Pērkot tagad, dāvanā saņemsi RedMi Watch 3 viedpulksteni.
6,62
€/mēn.
 
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31736
Redmi Note 13 Pro 5G + dāvana
Jaudīgā 200 MP kamera, radīts tiem, kas mīl filmēt un fotografēt. Izvēlies un dāvanā saņem RedMi Watch  3 viedpulksteni.
15,79
€/mēn.
16,62
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31751
Samsung S24 Ultra 512GB + dāvana
Jaunākais tehnoloģiju sasniegums, kas apvieno visu labāko, ko radījis Samsung – bonusā ietilpīga 512 GB atmiņa un dāvana par pirkumu – Samsung Galaxy Watch 6 viedpulkstenis.
65,78
€/mēn.
 
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31752
Samsung S24 Ultra 256GB + dāvana
Jaunākais tehnoloģiju sasniegums, kas apvieno visu labāko, ko radījis Samsung – bonusā ietilpīga 256 GB atmiņa un dāvana par pirkumu – Samsung Galaxy Watch 6 viedpulkstenis.
60,78
€/mēn.
 
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
31753
Samsung S24 + dāvana
Galaxy S sērijas jaunums, kas atvērs durvis Galaxy AI tehnoloģiju laikmetam. Dāvanā –  Samsung Galaxy Watch 6 viedpulkstenis.
48,28
€/mēn.
 
Uz e-veikalu
01.04.2024. - 30.04.2024.
29502
Tele2 mājas internets
Neierobežots ātrums, bezlimita dati un līgums uz 24 mēnešiem par 11,99 €/mēn.
11,99
€/mēn.
21,99
Pārbaudīt adresi
08.04.2024. - 12.05.2024.
24459
Izdevīgs Go3 piedāvājums!
TV+Filmas paka ar 25% atlaidi uz 24 mēnešiem
10,49
€/mēn.
13,99
Pieslēgt
23563
Uzsaucam planšeti!
Pieslēdz Tele2 mājas internetu un saņem planšeti Samsung Galaxy Tab A9+ 5G (64 GB)
21,99
€/mēn.
 
Apskatīt piedāvājumu
08.04.2024. - 13.05.2024.
23564
Tarifi senioriem
Labākie piedāvājumi senioriem no 62 gadu vecuma pie Zelta Zivtiņas
6,99
€/mēn.
 
Izvēlies tarifu
24305
Pārcel savējos pie Tele2
Labs piedāvājums tiem, kas vēl nav pie Tele2. Viss vienkārši - atstāj savu numuru, mēs atzvanīsim, izstāstīsim un arī noformēsim darījumu, ja vēlēsies. Arī ar esošo operatoru saistības nokārtosim mēs.
Vairāk
24359
Lieliska saderība!
Ātrs Tele2 mājas internets + Go3 televīzija. Izvēlies savu piedāvājumu, noformē pirkumu un saņem tuvāko dienu laikā!
Izvēlēties
25642
Tarifi skolēniem un studentiem
Īpaši izdevīgi piedāvājumi bērniem un jauniešiem līdz 24 gadu vecumam
9,99
€/mēn.
26,99
Izvēlies tarifu
25744
Interneta drošība
Pirmos 2 mēnešus izmēģini bez maksas - vieglākais veids, kā pasargāt sevi no draudiem internetā
1,49
€/mēn.
 
Vairāk
31703
Aprīļa Komplimentu loterija
Lasīt vairāk
Baudi pavasari ar Tele2 Komplimentu loteriju!

Piedalies un laimē iespaidīgo GoPro Hero 12 vai kādu citu no 30 vērtīgajām balvām no Huawei, Samsung, Xiaomi, JBL, vai vienu no Īpašām Tele2 termokrūzēm!

Pasteidzies un reģistrējies loterijai Mans Tele2 sadaļā “Komplimenti”!

Loterijas noteikumi šeit.
Izloze 06.05.2024.
Close
Saņemt Komplimentu
04.01.2024. - 30.04.2024.
29935
50% atlaide Apollo Kino biļetēm uz ceturtdienas seansiem
Lasīt vairāk
Ceturtdienas ir kino laimīgas dienas!

Esi kino fans? Ar Tele2 apmeklē Apollo Kino kino seansus divreiz izdevīgāk!
Dodies uz Mans Tele2 sadaļu “Komplimenti” un saņem atlaižu kodu, ko varēsi izmantot pērkot biļetes uz ceturtdienas seansiem ar 50% atlaidi www.apollokino.lv vai klātienē, jebkurā no Apollo Kino.

Piedāvājums neattiecas uz pirmizrāžu seansiem, kā arī uz bērnu, senioru un īpašu pasākumu biļetēm.
Close
Saņemt Komplimentu
01.01.2024. - 31.12.2024.
29937
15% atlaide Narvesen gardumiem!
Lasīt vairāk
Garda recepte pusdienām – Narvesen!

Kad kārojas ko gardu pusdienās, īstais laiks doties uz Narvesen! Nepalaid garām - ūdenim, karstajiem dzērieniem un ēdieniem 15% atlaide!
Sīkāk par akcijā iekļautajiem produktiem lasi šeit.

Dodies uz Mans Tele2 sadaļu “Komplimenti” un saņem atlaides kodu, ko varēsi izmantot jebkurā Narvesen veikalā vai koiskā.

Atlaides nesummējas ar citām atlaidēm.
Close
Saņemt Komplimentu
01.01.2024. - 31.05.2024.
31108
50% atlaide Dormeo spilveniem
Lasīt vairāk
Izgulies ar jaunu spilvenu!

No gaisīgi mīksta līdz patīkami stingram – pie Dormeo atradīsi spilvenu, kas perfekti atbilst tavām vajadzībām. Turklāt līdz pat maija beigām un tikai Tele2 klientiem – visiem Dormeo spilveniem puscena. Saldus sapņus!

Dodies uz Mans Tele2 sadaļu “Komplimenti” un saņem atlaides kodu, ko varēsi izmantot, www.dormeo.lv mājaslapā vai jebkurā no Dormeo Home un TopShop veikaliem.

Atlaides nesummējas.
Close
Saņemt Komplimentu
15.02.2024. - 31.05.2024.
31431
35% atlaide Leifheit zīmola uzkopšanas produktiem!
Lasīt vairāk
Laiks pavasara uzkopšanas darbiem!

Pavasaris ir klāt ne tikai ar putnu dziesmām, bet arī ar šim gada laikam raksturīgajiem darbiem, tāpēc laiks atsvaidzināt mājokli ar kārtīgu pavasara tīrīšanu! Lai uzkopšanas darbi ritētu raitāk un produktīvāk, iegādājies Leifheit zīmola uzkopšanas produktus ar 30% atlaidi!

Dodies uz Mans Tele2 sadaļu “Komplimenti” un saņem atlaides kodu, ko
varēsi izmantot, www.tavatelpa.lv mājaslapā.


 
Close
Saņemt Komplimentu
01.03.2024. - 31.05.2024.
28509
10% papildu atlaide visām Danija precēm!
Lasīt vairāk
Apavi nekad nevar būt par daudz!

Lai viegls solis ikdienā un komforts visās dzīves situācijās iegādājies apavus
DANIJA veikalos ar 10% papildu atlaidi!

Dodies uz Mans Tele2 sadaļu “Komplimenti” un saņem atlaides kodu, ko varēsi izmantot, iegādājoties preces ar papildus atlaidi DANIJA klātienes veikalos vai www.danija.lv interneta veikalā.

Atlaides summējas ar publiskām atlaidēm!
Close
Saņemt Komplimentu
01.03.2024. - 31.12.2024.
29938
25% atlaide sūtījumiem DPD Paku Skapjos
Lasīt vairāk
Izmanto fantastisko iespēju un sūti Latvijā vēl izdevīgāk ar DPD!
Lai visas paciņas sasniegtu savus galamērķus, dodies uz Mans Tele2 sadaļu

“Komplimenti” un saņem 25% atlaižu kodu DPD Paku Skapju sūtījumiem visa Latvijā. Kodu varēsi izmantot, formējot sūtījumus vietnē www.eserviss.dpd.lv

Atlaides nesummējas ar citām atlaidēm.
Close
Saņemt Komplimentu
01.01.2024. - 31.12.2024.
29936
30% Atlaide Apollo gardumiem katru dienu
Lasīt vairāk
Kino bez gardumiem nav kino!

Īpašais Apollo Kino piedāvājums uzkodu komplektam Tevi jau gaida! Saņem 30% atlaižu kodu, ko varēsi izmantot pērkot M uzkodu komplektu (M dzēriens + M sāļais vai saldais popkorns) jebkurā diena Apollo Kino kinoteatros.

Kodu uzrādi info kasē, vai ievadi pašapkalpošanas kasē pirms pirkuma veikšanas.
Close
Saņemt Komplimentu
01.01.2024. - 31.12.2024.
Meklē izdevīgu piedāvājumu?
Meklē izdevīgu piedāvājumu?
Meklē izdevīgu piedāvājumu?
Atstāj numuru, atzvanīsim!
Tarifu plāni
Mājas internets
Biznesam
+371
+371
Darbinieku skaits
1-5 darbinieki
6 un vairāk darbinieki

Paldies! Tavs pieteikums saņemts. Sazināsimies tuvāko dienu laikā, tikmēr uzzini, kas jauns Tele2!

Pieteikt citu numuru - lai draugs, mamma vai kaimiņš arī tiek pie laba piedāvājuma!

Paldies! Tavs pieteikums saņemts. Sazināsimies tuvāko dienu laikā, tikmēr uzzini, kas jauns Tele2!

Pieteikt citu numuru - lai draugs, mamma vai kaimiņš arī tiek pie laba piedāvājuma!

× Meklē vislabāko piedāvājumu? Atrodi šeit
Izsaki savu viedokli par Tele2
Neatradi, ko meklēji? Iespējams tava atbilde ir šeit.
Ļoti labi
Labi
Vidēji
Slikti
Ļoti slikti