Zvani uz ārvalstīm
Visa pasaule telefonā

Ievadi valsti, uz kuru zvanīsi, un uzzini, cik  tas maksās

Valsts Kods GMT laika josla Šobrid laiks Zvani
Afganistāna Afganistāna +93 vai 0093 GMT +3 0:15 € 0,6500/min
Albānija Albānija +355 vai 00355 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Alžīrija Alžīrija +213 vai 00213 GMT 21:15 € 0,5630/min
Andora Andora +376 vai 00376 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Angilja (angļu val.: Anguilla) Angilja (angļu val.: Anguilla) +264 vai 00264 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Angola Angola +244 vai 00244 GMT +1 22:15 € 0,5600/min
Antarktika +33 vai 0033 GMT +10 7:15 € 8,5370/min
Antigva Antigva +268 vai 00268 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Apvienotie Arābu Emirāti Apvienotie Arābu Emirāti +971 vai 00971 GMT +4 1:15 € 0,6500/min
Argentīna Argentīna +54 vai 0054 GMT -3 18:15 € 0,6500/min
Armēnija Armēnija +374 vai 00374 GMT +4 1:15 € 0,5600/min
Aruba Aruba +297 vai 00297 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
ASV ASV +1 vai 001 GMT -5 16:15 € 0,4900/min
Austrālija Austrālija +61 vai 0061 GMT +10 7:15 € 0,5600/min
Austrija Austrija +43 vai 0043 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Austrumu Timora Austrumu Timora +670 vai 00670 GMT +7 4:15 € 1,3390/min
Azerbaidžāna Azerbaidžāna +994 vai 00994 GMT +4 1:15 € 0,5600/min
Bahamu salas Bahamu salas +242 vai 00242 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Bahreina Bahreina +973 vai 00973 GMT +3 0:15 € 0,6500/min
Baltkrievija Baltkrievija +375 vai 00375 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Bangladeša Bangladeša +880 vai 00880 GMT +6 3:15 € 0,5600/min
Barbadosa Barbadosa +246 vai 00246 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Beļģija Beļģija +32 vai 0032 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Beliza Beliza +501 vai 00501 GMT -6 15:15 € 0,6500/min
Benina Benina +229 vai 00229 GMT +1 22:15 € 0,5600/min
Bermudu salas Bermudu salas +441 vai 00441 GMT -4 17:15 € 0,4900/min
Bolīvija Bolīvija +591 vai 00591 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Bosnija un Hercegovina Bosnija un Hercegovina +387 vai 00387 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Botsvāna Botsvāna +267 vai 00267 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Brazīlija Brazīlija +55 vai 0055 GMT -3 18:15 € 0,6500/min
Britu Virdžīnu salas Britu Virdžīnu salas +284 vai 00284 GMT -6 15:15 € 0,6500/min
Bruneja Bruneja +673 vai 00673 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Bulgārija Bulgārija +359 vai 00359 GMT +2 23:15 € 0,4900/min
Burkinafaso Burkinafaso +226 vai 00226 GMT 21:15 € 0,5600/min
Burundi Burundi +257 vai 00257 GMT +2 23:15 € 0,8000/min
Butāna Butāna +975 vai 00975 GMT +5.5 2:45 € 0,5600/min
Čada Čada +235 vai 00235 GMT +1 22:15 € 0,9680/min
Čehija Čehija +420 vai 00420 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Centrālāfrikas Republika Centrālāfrikas Republika +236 vai 00236 GMT +1 22:15 € 0,5600/min
Čīle Čīle +56 vai 0056 GMT -4 17:15 € 0,9200/min
Dānija Dānija +45 vai 0045 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Debesbraukšanas salas Debesbraukšanas salas +247 vai 00247 GMT 21:15 € 1,5400/min
Diego Garsia Diego Garsia +246 vai 00246 GMT +5 2:15 € 2,4500/min
Dienvidāfrikas Republika Dienvidāfrikas Republika +27 vai 0027 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Dienvidkoreja Dienvidkoreja +82 vai 0082 GMT +9 6:15 € 0,5600/min
Dienvidsudāna Dienvidsudāna +249 vai 00249 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Dominika Dominika +767 vai 00767 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Dominikānas Republika Dominikānas Republika +809 vai 00809 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Džērsija Džērsija +44 vai 0044
441534, 44701511, 44750xx
GMT 21:15 € 0,4900/min
Džibutija Džibutija +253 vai 00253 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Ēģipte Ēģipte +20 vai 0020 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Eiriteja Eiriteja +291 vai 00291 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Ekvadora Ekvadora +593 vai 00593 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Ekvatoriālā Gvineja Ekvatoriālā Gvineja +240 vai 00240 GMT +1 22:15 € 0,5600/min
Etiopija Etiopija +251 vai 00251 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Falklandu salas Falklandu salas +500 vai 00500 GMT -4 17:15 € 15,2700/min
Farēru salas Farēru salas +298 vai 00298 GMT 21:15 € 0,4900/min
Fidži Fidži +679 vai 00679 GMT +12 9:15 € 0,5600/min
Filipīnas Filipīnas +63 vai 0063 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Francija Francija +33 vai 0033 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Franču Gviāna Franču Gviāna +594 vai 00594 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Franču Polinēzija Franču Polinēzija +689 vai 00689 GMT -10 11:15 € 0,5600/min
Gabona Gabona +241 vai 00241 GMT +1 22:15 € 0,5630/min
Gajana Gajana +592 vai 00592 GMT -3 18:15 € 0,6500/min
Gambija Gambija +220 vai 00220 GMT 21:15 € 0,7620/min
Gana Gana +233 vai 00233 GMT 21:15 € 0,5600/min
Gērnsija Gērnsija +44 vai 0044
441481, 447781, 447xxxx
GMT 21:15 € 0,4900/min
Gibraltārs Gibraltārs +350 vai 00350 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Global Service Aeromobile + vai 00 GMT 21:15 € 8,4180/min
Global Service Iridium + vai 00 GMT 21:15 € 10,0270/min
Global Services UIFS + vai 00 GMT 21:15 € 0,5000/min
Global Services UISC + vai 00 GMT 21:15 € 5,6300/min
Grenada Grenada +473 vai 00473 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Grenlande Grenlande +299 vai 00299 GMT -3 18:15 € 0,4900/min
Grieķija Grieķija +30 vai 0030 GMT +2 23:15 € 0,4900/min
Gruzija Gruzija +995 vai 00995 GMT +4 1:15 € 0,5600/min
Guama Guama +671 vai 00671 GMT +10 7:15 € 0,5600/min
Gvadelupe Gvadelupe +590 vai 00590 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Gvatemala Gvatemala +502 vai 00502 GMT -6 15:15 € 0,6500/min
Gvineja Gvineja +224 vai 00224 GMT -4 17:15 € 0,5630/min
Gvineja-Bisava Gvineja-Bisava +245 vai 00245 GMT -1 20:15 € 0,5630/min
Haiti Haiti +509 vai 00509 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Havaju salas Havaju salas + vai 00 GMT 21:15 € 0,4560/min
Hondurasa Hondurasa +503 vai 00503 GMT -6 15:15 € 0,6500/min
Honkonga Honkonga +852 vai 00852 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Horvātija Horvātija +385 vai 00385 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Igaunija Igaunija +372 vai 00372 GMT 3 21:15 € 0,2700/min
Indija Indija +91 vai 0091 GMT +5.5 2:45 € 0,5600/min
Indonēzija Indonēzija +62 vai 0062 GMT +9 6:15 € 0,5600/min
Inmarsat A + vai 00 GMT 21:15 € 5,4500/min
Inmarsat Aero + vai 00 GMT 21:15 € 5,4500/min
Inmarsat B + vai 00 GMT 21:15 € 5,4500/min
Inmarsat M + vai 00 GMT 21:15 € 5,4500/min
Inmarsat M4 + vai 00 GMT 21:15 € 5,4500/min
Inmarsat M4 HSD/GAN + vai 00 GMT 21:15 € 8,1070/min
Inmarsat Mini-M + vai 00 GMT 21:15 € 5,4500/min
Irāka Irāka +964 vai 00964 GMT +3 0:15 € 0,6500/min
Irāna Irāna +98 vai 0098 GMT +3.5 0:45 € 0,6500/min
Iridium + vai 00 GMT 21:15 € 5,4500/min
Īrija Īrija +353 vai 00353 GMT 21:15 € 0,4900/min
Islande Islande +354 vai 00354 GMT 21:15 € 0,4900/min
Itālija Itālija +39 vai 0039 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Izraēla Izraēla +972 vai 00972 GMT +2 23:15 € 0,6500/min
Jamaika Jamaika +876 vai 00876 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Japāna Japāna +81 vai 0081 GMT +9 6:15 € 0,5600/min
Jaunkaledonija Jaunkaledonija +687 vai 00687 GMT +11 8:15 € 0,5600/min
Jaunzēlande Jaunzēlande +64 vai 0064 GMT +12 9:15 € 0,5600/min
Jemena Jemena +967 vai 00967 GMT +3 0:15 € 0,6500/min
Jordānija Jordānija +962 vai 00962 GMT +2 23:15 € 0,6500/min
Kaboverde Kaboverde +238 vai 00238 GMT -1 20:15 € 0,5600/min
Kaimanu salas Kaimanu salas +345 vai 00345 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Kambodža Kambodža +855 vai 00855 GMT +7 4:15 € 0,5600/min
Kamerūna Kamerūna +237 vai 00237 GMT +1 22:15 € 0,5600/min
Kanāda Kanāda +1 vai 001 GMT -4 17:15 € 0,4900/min
Kanāriju salas (Spānija) Kanāriju salas (Spānija) +34 vai 0034 GMT -2 19:15 € 0,4900/min
Kape Verde Kape Verde +238 vai 00238 GMT -1 20:15 € 0,6500/min
Katara Katara +974 vai 00974 GMT +3 0:15 € 0,4560/min
Kazahstāna Kazahstāna +7 vai 007 GMT +6 3:15 € 0,5600/min
Kenija Kenija +254 vai 00254 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Ķīna Ķīna +86 vai 0086 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Kipra Kipra +357 vai 00357 GMT +2 23:15 € 0,4900/min
Kirgizstāna Kirgizstāna +996 vai 00996 GMT +6 3:15 € 0,5600/min
Kiribati Kiribati +686 vai 00686 GMT +12 9:15 € 2,8190/min
Kolumbija Kolumbija +57 vai 0057 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Komora Komora +269 vai 00269 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Kongo Kongo +242 vai 00242 GMT +1 22:15 € 1,15/min
Kongo Demokrātiskā Republika Kongo Demokrātiskā Republika + vai 00 GMT 21:15 € 0,5630/min
Kosova Kosova +383 vai 00383 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Kostarika Kostarika +506 vai 00506 GMT -6 15:15 € 0,6500/min
Kotdivuāra Kotdivuāra +225 vai 00225 GMT 21:15 € 0,5630/min
Krievija Krievija +7 vai 007 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Kuba Kuba +53 vai 0053 GMT -3 18:15 € 1,0410/min
Kuka salas Kuka salas +682 vai 00682 GMT -10 11:15 € 2,9000/min
Kuveita Kuveita +965 vai 00965 GMT +3 0:15 € 0,6500/min
Laosa Laosa +856 vai 00856 GMT +7 4:15 € 0,5600/min
Lesoto Lesoto +266 vai 00266 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Libāna +961 vai 00961 GMT +2 23:15 € 0,6500/min
Libērija Libērija +231 vai 00231 GMT 21:15 € 0,8470/min
Lībija Lībija +218 vai 00218 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Lielbritānija (t.sk. Anglija) Lielbritānija (t.sk. Anglija) +44 vai 0044 GMT 21:15 € 0,4900/min
Lietuva Lietuva +370 vai 00370 GMT +2 23:15 € 0,2700/min
Lihtenšteina Lihtenšteina +423 vai 00423 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Luksemburga Luksemburga +352 vai 00352 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Madakaskara Madakaskara +261 vai 00261 GMT +3 0:15 € 0,8000/min
Majota Majota +269 vai 00269 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Makao Makao +853 vai 00853 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Maķedonija Maķedonija +389 vai 00389 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Malaizija Malaizija +60 vai 0060 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Malāvija Malāvija +265 vai 00265 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Maldīvija Maldīvija +960 vai 00960 GMT +5 2:15 € 1,2100/min
Mali Republika Mali Republika +223 vai 00223 GMT 21:15 € 0,5600/min
Malta Malta +356 vai 00356 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Maroka Maroka +212 vai 00212 GMT 21:15 € 0,5600/min
Maršala salas Maršala salas +692 vai 00692 GMT +10 7:15 € 0,5630/min
Martinika Martinika +596 vai 00596 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Maurīcija Maurīcija +230 vai 00230 GMT +4 1:15 € 0,5600/min
Mauritānija Mauritānija +222 vai 00222 GMT 21:15 € 0,5630/min
Meksika Meksika +52 vai 0052 GMT -6 15:15 € 0,4900/min
Melnkalne +382 vai 00382 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Menas sala Menas sala +44 vai 0044
441624, 4474xxx, 476xxx, 4479xxx
GMT 21:15 € 0,4900/min
Mikronēzija Mikronēzija +691 vai 00691 GMT +10 7:15 € 0,5600/min
Mjanma (Birma) +95 vai 0095 GMT +6.5 3:45 € 0,5600/min
Moldova Moldova +373 vai 00373 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Monako Monako +377 vai 00377 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Mongolija Mongolija +976 vai 00976 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Montserrata Montserrata +664 vai 00664 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Mozambika Mozambika +258 vai 00258 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Namībija Namībija +264 vai 00264 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Nauru Nauru +674 vai 00674 GMT +12 9:15 € 3,4900/min
Nepāla Nepāla +977 vai 00977 GMT +5.5 2:45 € 1,800/min
Nīderlande Nīderlande +31 vai 0031 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Nīderlandes Antiļas Nīderlandes Antiļas +599 vai 00599 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Nigēra Nigēra +227 vai 00227 GMT +1 22:15 € 0,5600/min
Nigērija Nigērija +234 vai 00234 GMT +1 22:15 € 0,5600/min
Nikaragva Nikaragva +505 vai 00505 GMT -6 15:15 € 0,6500/min
Niue (Jaunzēlande) Niue (Jaunzēlande) +683 vai 00683 GMT -11 10:15 € 2,0090/min
Norfolkas sala Norfolkas sala +672 vai 00672 GMT +11.5 8:45 € 2,0570/min
Norvēģija Norvēģija +47 vai 0047 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Omāna Omāna +968 vai 00968 GMT +4 1:15 € 0,6500/min
Pakistāna Pakistāna +92 vai 0092 GMT +5 2:15 € 0,6500/min
Palau Palau +680 vai 00680 GMT +9 6:15 € 0,5600/min
Palestīna +970 vai 00970 GMT +2 23:15 € 0,6500/min
Panama Panama +507 vai 00507 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Papua-Jaungvineja Papua-Jaungvineja +675 vai 00675 GMT +10 7:15 € 1,2900/min
Paragvaja Paragvaja +595 vai 00595 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Peru Peru +51 vai 0051 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Polija Polija +48 vai 0048 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Portugāle Portugāle +351 vai 00351 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Puertoriko Puertoriko +1787 vai 1939 vai 001787 vai 1939 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Reunion (Francija) Reunion (Francija) +262 vai 00262 GMT +4 1:15 € 0,5600/min
Rietumsamoa Rietumsamoa +685 vai 00685 GMT -11 10:15 € 0,3960/min
Rumānija Rumānija +40 vai 0040 GMT +2 23:15 € 0,4900/min
Rvanda Rvanda +250 vai 00250 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Salvadora Salvadora +503 vai 00503 GMT -6 15:15 € 0,6500/min
Samoa (ASV) Samoa (ASV) +684 vai 00684 GMT -11 10:15 € 1,8390/min
Sanmarīno Sanmarīno +378 vai 00378 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Sao Tome un Principe Sao Tome un Principe +239 vai 00239 GMT 21:15 € 1,4040/min
Saūda Arābija Saūda Arābija +966 vai 00966 GMT +3 0:15 € 0,6500/min
Seišelu salas Seišelu salas +248 vai 00248 GMT +4 1:15 € 0,8350/min
Senegāla Senegāla +221 vai 00221 GMT 21:15 € 0,5630/min
Senpjēra un Mikelona salas Senpjēra un Mikelona salas +508 vai 00508 GMT -4 17:15 € 0,8490/min
Sentkitsa un Nevisa Sentkitsa un Nevisa +869 vai 00869 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Sentlūsija Sentlūsija +758 vai 00758 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Sentvinsenta un Grenadīnas Sentvinsenta un Grenadīnas + vai 00 GMT 21:15 € 0,6500/min
Serbija Serbija +381 vai 00381 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Singapūra Singapūra +65 vai 0065 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Sintmārtena Sintmārtena +1721 vai 001721 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Sīrija Sīrija +963 vai 00963 GMT +2 23:15 € 0,6500/min
Sjerraleone Sjerraleone +232 vai 00232 GMT 21:15 € 0,5630/min
Slovākija Slovākija +421 vai 00421 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Slovēnija Slovēnija +386 vai 00386 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Somālija Somālija +252 vai 00252 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Somija Somija +358 vai 00358 GMT +2 23:15 € 0,4900/min
Spānija Spānija +34 vai 0034 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Šrilanka Šrilanka +94 vai 0094 GMT +5.5 2:45 € 0,5600/min
Sudāna Sudāna +249 vai 00249 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Surinama +597 vai 00597 GMT -3.5 17:45 € 0,6500/min
Svazilenda Svazilenda +268 vai 00268 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Šveice Šveice +41 vai 0041 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Svētās Helēnas sala Svētās Helēnas sala +290 vai 00290 GMT 21:15 € 1,6940/min
Tadžikistāna Tadžikistāna +992 vai 00992 GMT +6 3:15 € 0,5600/min
Taivāna Taivāna +886 vai 00886 GMT +8 5:15 € 0,5600/min
Taizeme Taizeme +66 vai 0066 GMT +7 4:15 € 0,5600/min
Tanzānija Tanzānija +255 vai 00255 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Tenerife (Spānija) Tenerife (Spānija) +922 vai 00922 GMT +1 22:15 € 0,3960/min
Tērksas un Kaikosas salas Tērksas un Kaikosas salas +649 vai 00649 GMT -5 16:15 € 0,6500/min
Togo Togo +228 vai 00228 GMT 21:15 € 0,5600/min
Tokelau +690 vai 00690 GMT -10 11:15 € 2,1180/min
Tonga Tonga +676 vai 00676 GMT +13 10:15 € 1,6600/min
Trinidada un Tobago Trinidada un Tobago +868 vai 00868 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Tunisija Tunisija +216 vai 00216 GMT +1 22:15 € 0,9080/min
Turcija Turcija +90 vai 0090 GMT +2 23:15 € 0,6500/min
Turkmenistāna Turkmenistāna +993 vai 00993 GMT +5 2:15 € 0,5600/min
Tuvalu Tuvalu +688 vai 00688 GMT +12 9:15 € 2,4500/min
Uganda Uganda +256 vai 00256 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Ukraina Ukraina +380 vai 00380 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Ungārija Ungārija +36 vai 0036 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Urugvaja Urugvaja +598 vai 00598 GMT -3 18:15 € 0,6500/min
Uzbekistāna Uzbekistāna +998 vai 00998 GMT +6 3:15 € 0,5600/min
Vācija Vācija +49 vai 0049 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Vanuatu Vanuatu +678 vai 00678 GMT +11 8:15 € 2,2510/min
Vatikāns Vatikāns +39 vai 0039 GMT +1 22:15 € 0,4900/min
Venecuēla Venecuēla +58 vai 0058 GMT -4 17:15 € 0,6500/min
Vjetnama Vjetnama +84 vai 0084 GMT +7 4:15 € 0,5600/min
Volisa un Futunas salas Volisa un Futunas salas +681 vai 00681 GMT +12 9:15 € 0,7830/min
Zālamana salas Zālamana salas +677 vai 00677 GMT +11 8:15 € 1,2900/min
Zambija Zambija +260 vai 00260 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Zanzibāra Zanzibāra +255 vai 00255 GMT +3 0:15 € 0,5600/min
Ziemeļkoreja Ziemeļkoreja +850 vai 00850 GMT +9 6:15 € 0,7410/min
Zimbabve Zimbabve +263 vai 00263 GMT +2 23:15 € 0,5600/min
Zviedrija Zviedrija +46 vai 0046 GMT +1 22:15 € 0,4900/min

Noderīgi

Zināšanai
  1. Starptautisko zvanu pakas ir pieejamas tarifu plāniem, kuros nav iekļautas starptautiskās sarunas uz ES/EEZ valstīm - Zelts 500 MB, Zelts 2 GB un Maksa par vienībām.
  2. Pēc pakas iztērēšanas spēkā ir standarta tarifikācija.
  3. Starptautisko zvanu paku tarifikācijas solis ir 1 sekunde.
  4. Starptautisko zvanu pakas apjoma derīguma termiņš - 1 kalendārais mēnesis. Neiztērētās minūtes netiek pārnestas uz nākošo mēnesi.
  5. Viena kalendārā mēneša ietvaros viena un tā paša apjoma Starptautisko zvanu paku var pieslēgt tikai vienu reizi. Iztērējot pieslēgto Starptautisko zvanu paku, tajā pašā kalendārajā mēnesī iespējams pieslēgt tikai kāda cita apjoma Starptautisko zvanu paku.
  6. Pieslēdzot Starptautisko zvanu paku, abonēšanas maksa tiek aprēķināta par tekošo un katru nākamo kalendāro mēnesi, kamēr pakalpojums netiek atslēgts.
  7. Starptautisko zvanu paku var atslēgt Mans Tele2, jebkurā Tele2 centrā vai zvanot uz Tele2 diennakts informatīvo dienestu.
  8. Starptautisko zvanu paku var pieslēgt un atslēgt Mans Tele2, jebkurā Tele2 centrā vai zvanot uz Biznesa klientu informācijas dienestu.
  9. Samaksa par zvaniem uz paaugstinātas un speciālas maksas numuriem un īpašās tarifikācijas virzieniem nav iekļauta Starptautisko zvanu pakās. Starptautisko zvanu pakas darbojas zvaniem no Latvijas uz pakā iekļautajām valstīm.
  10. Tele2 diennakts informatīvais dienests, atrodoties ārpus Latvijas +371 29560600. Ja esi reģistrējies Tele2 tīklā, zvani bez maksas.
Statusa pārbaude
  1. Kad pieslēgtā Starptautisko zvanu paka būs iztērēta par 90%, saņemsi informatīvu īsziņu.
  2. Pieejamo minūšu skaitu pieslēgtajai Starptautisko zvanu pakai var pārbaudīt, Mans Tele2 vai sūtot SMS “i” uz 9911.